lauantai 31. lokakuuta 2015

Romanttiset pöytätekstit kasassa

Olen jo aiemmin väläytellyt ideoitamme merkitä pöytämme numeroiden sijaan häihin sopivilla teksteillä - koska minä vaan olen niin mietelauseihminen^^ (Lue ideasta täältä). Muutaman tekstin ostin jo aiemmin, kun törmäsin vahingossa alennuksiin. Vähän reilu puolet jäi kuitenkin vielä saamatta ja pari päivää sitten en voinut enää odottaa ja siirryin Hyvin tuulen puodin nettisivuille valitsemaan loput tekstit. 

Olen päättänät varautua 11 pöytään, mitkä tulevat täyteen, jos kaikki vieraat tulevat paikalle. En kuitenkaan halunnut valita tekstejä ihan vaan summassa, vaan halusin niiden merkitsevän jotain, olevan sopivan romanttisia ja hääteemaan sopivia. Lisäksi halusin, että tekstit eivät jää käyttämässä häiden jälkeen, vaan niistä voi koota ihanan kokonaisuuden, joka muistuttaa häistä ja on jollain tasolla järkevän kuuloinen :) Näillä ideoilla lähdin siis valitsemaan tekstejä ja päädyin nimeämään pöytämme seuraavalla tavalla:

1. me & you
2. love
3. kiss
4. dream
5. enjoy
6. cherish
7. sweet
8. always
9. forever
10. our
11. story begins

Ja näistä teksteistä voisi muodostaa seuraavanlaisen kokonaisuuden häiden jälkeen:


Eli suomeksi tämä "taulu" muistuttaisi meitä sekä häistämme, että siitä, miten tärkeää on huomioida toinen arjessa ja yhteisessä elämässä:

minä & sinä

rakasta, helli,
suutele, nauti,
unelmoi

aina,
ikuisesti

meidän ihana
tarinamme alkaa

Katsotaan sitten häiden jälkeen, mistä teksti löytää paikkansa, minusta olisi ihanaa säilyttää se :) Tarkoitus on tosiaan tuunata pöytäteksteihin violetit reunat, jotta ne vähän erottuvat valkoisesta liinasta (Lue tuunaamiskokeiluista täältä). Se saa kuitenkin vielä vähän odottaa :)

3 kommenttia:

  1. Mainio idea ja loistavaa, että noille on käyttöä myöhemminkin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos molemmille! Minusta nämä ovat tosi meidän näköinen tapa nimetä pöydät ja siksi innostuin niistä niin kovasti :)

    VastaaPoista