tiistai 6. lokakuuta 2015

Morsiusneidon mekko

Tänään syvennyin pohtimaan morsiusneitomme mekkoa, sillä meille tulee Mikon 15v pikkusisko morsiusneidoksi kahden kaasoni lisäksi ja olen siitä hirmu innoissani :) (morsiusneidon pyytämisestä voit lukea tarkemmin täältä). Yleensäkin kaasojen, bestmanien ja morsiusneidon, kuten oikeastaan kaikkien vieraiden, asuissa annan aika paljon itse asujen käyttäjille päätäntävaltaa, sillä minusta on todella tärkeää, että ihminen itse tuntee olonsa asussaan mukavaksi. Tuntuisikin ihan hullulta ajatukselta, että käskisin jotakuta käyttämään tietyn mallista tai väristä mekkoa, vaikkei hän itse pitäisi mekosta lainkaan. Kaasojen kanssa olemmekin yhteistuumin sopineet, että he pukeutuvat mielellään lämpimän sävyiseen violettiin (lue kaasojen mekkoideoista täältä), mutta entä morsiusneito? Mitä morsiusneito voisi laittaa päälle niin, että hän erottuu kaasoista, mutta kuitenkin on samalla  sopivanyhtenevä kaasojen kanssa?
 
Ei siis muuta kuin ideoimaan! Yritin kysyä morsiusneitomme toiveita, mutta hän oli valmis hyvin monenlaiseen mekkoon. Yritinkin lähteä miettimään hänen mekkoaan sekä häidemme että hänen tyylinsä mukaan. Ensimmäisenä ajattelin, että mitä jos morsiusneidolla olisi valkoinen tai vaaleanruskea mekko, jossa olisi violetti vyö, jolloin hän olisi ikään kuin yhtenevä sekä morsiamen että kaason kanssa? Pituudella ja mekon mallilla ei ole minulle mitään väliä, kunhan morsiusneidosta tuntuu hyvälle ja mekko sopii tyyliltään hänen ikäiselleen. Mutta vähän tällaisella vyötyylillä ajattelin:
 
 
Kuitenkin hetken asiaa pyöriteltyäni keksin mielestäni vielä paremman idean, nimittäin vaaleanpunaisen mekon! Tiedän, että morsiusneitomme tuntee tässä värissä olonsa kotoisaksi ja lisäksi hennon vaaleanpunainen sointuisi ihanasti kaasojen punaiseen taittuvien violettien mekkojen kanssa ja olisi samalla yksi häiden mausteväreistä (aion nimittäin käyttää kimpussani vuoletin ja valkoisen ohella vaaleanpunaista), eikö voisikin toimia? Ja jotenkin vaaleanpunainen sopii  ihanasti värinä myös nuorelle ja vaalealle tytölle ja näitä mekkoja löytyy paljon :)
 
 
Lisäksi voisimme laittaa morsiusneidolle violetin rannekukan ja kaasoille vaaleanpunaiset rannekukat, jolloin he olisivat ihana kolmikko <3 Näin kauniilta kaasoni ja morsiusneitoni näyttäisivät yhdessä, jokainen oman tyylisessään, mutta sävyiltään yhtenevissä mekoissa:
 
 
Nyt olen ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt vielä jutella mekosta morsiusneidon kanssa tarkemmin. Aion kuitenkin jo ihan lähiaikoina ottaa aiheen puheeksi, toivottavasti hän pitää ideoistani ja voimme vaikka yhdessä katsella hänelle mielestä mekkoa :) Ja mielelläni kehitän myös ideoitani hänen toiveidensa mukaan, sillä esimerkiksi glitteriä mekosta saa minun puolestani löytyä ja monia muitakin yksityiskohtia, jotka tuntuvat morsiusneidosta omilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti