tiistai 24. marraskuuta 2015

Morsiusneitoilta

Eilen vietimme iltaa yhdessä morsiusneitomme kanssa, ensimmäistä kertaa hääfiilistellen yhdessä kaikkea tähän mennessä tehtyä häihin liittyvää. Suunnittelimme tätä iltaa jo muutama viikko sitten ja oli ihanaa päästä vihdoin ihastelemaan hääjuttuja ihan kaksistaan! Ja teille vielä, jotka ette ole aiemmin lukeneet juttuani meidän huipusta morsiusneidosta, voitte lukea sen täältä :)

Meidän morsiusneito-morsian -illan pääteemana oli mekot - minun mekkoni sekä morsiusneidon mekkoideointi. Hääfiilistely alkoikin sillä, että kaivomme minun mekkoni pukupussin syövereistä ja morsiusneitomme näki sen nyt siis ihan ensimmäistä kertaa - ja tykkäsi todella paljon :) Katselimme mekkoa rauhassa ja fiilistelimme sen ihania ykistyiskohtia (minusta se on edelleenkiin niiiin ihana!^^) Näytin myös sovituskuvan, jossa mekko on päälläni. Tällä kertaa en siis sovittanut mekkoa,  mutta se ehditään vielä tekemään, kunhan mekko on oikeissa mitoissa. Toinen mekkoteemamme oli morsiusneidon mekko, jota surffailimme netistä Pinterestin sekä monia nettikauppojen sivuilla. Haimmekin yhdessä vähän suuntaa sille, millainen mekko voisi olla ja oli hienoa huomata, miten samoilla linjoilla olimme! Ehkä tärkeimpinä elementteinä puhuimme mekosta, joka on noin polvimittainen (tai vähän yläpuolelle tai takaa pidempi), mahdollisesti olkaimeton, ehkä sydänpääntiellä, ylhäältä istuva ja helmasta kesäisen liehuva. Vahvana värivaihtoehtona on vaalenapunainen. Mekko voisikin olla jotain tähän tyyliin:


Jokin hento ja kaunis mekko, sopivasti sekä minuun että kaasoihin yhdistyvä. Etsintä kuitenkin vielä jatkuu ja ollaan kumpikin todella innoissamme molempien mekoista! :) Mekkokatselun ohella näytin morsiusneidollemme hääjuttuja aina kakkukoristeesta pöytäkoristekokeilukuviin ja paikkakorttiaskarteluihin. Puhuttavaa riitti ja oli ihanaa päästä yhdessä katsotaan tätä kaikkea ja hakemaan hään tuntua. Kun saimme hääjutut katsottua, siiryimme vielä viettämään iltaa yhdessä sulhasenkin kanssa rennosti herkkujen ja leffan äärellä. Tälläisiä rentoja, positiivisia ja unelmoinnintäyteisiä hääideointipäiviä todella tarvitsee ja niistä jää pitkäksi aikaa hyvä fiilis. Suosittelenkin kaasojen ohella jokaiselle morsiamelle myös morsiusneiton kanssa teemailtojen pitämistä, ne on ihan parhaita! Seuraavaa kertaa siis odottelemaan :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti