torstai 19. maaliskuuta 2015

Rakkauden lukko

Viime päivinä minulle on iskenut ihan totaalinen hääkuume ja olenkin surffailut opiskeluhommien välillä ja iltaisia ja usein heti ensimmäisenä aamulla koneelle päästyänikin monilla sivuilla ja hakenut inspiraatiota häihin - ehkä minulle on jotenkin konkretisoitunut se, että häät ovat jo sen verran lähellä, että nyt voin halutessani jo alkaa ostaa kaikkea pientä häihin liittyen. Häätilikin on avattu, joten mikäs sen ihanampaa, kun alkaa oikeasta keräämään konkreettisiä hääjuttuja!

Halusin kuitenkin nopeasti päivittää teille yhdestä ihanasti ideasta, johon törmäsin tällä viikolla - nimittäin rakkauden lukosta! Se on varmasti teille kaikille jollain tavalla tuttu, kyse on nimittäin lukosta, johon kaiverrutetaan kummankin nimet/nimien etukirjaimet sekä päivämäärä, ja sen jälkeen lukko viedään johonkin siltaan, ulkomaille tai ihan kotia lähelle, ja avaimet heitetään veteen. Olen pitänyt tästä romanttisesta ideasta siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran näin sen jossain elokuvassa (etenkin Roomaan lukko olisi ihanaa jättää!), mutta en ollut ikinä ajatellut, että senhän voisi tehdä juuri häiden alla, sillä silloinhan yhtenen elämä ihan "virallisesti" alkaakin. Satuhäissä hääpari vei juurikin tänne Kuopioon oman rakkauden lukkonsa häitä edeltävänä päivänä ja minusta se oli aivan ihana idea! Rakkauden lukon viemällä pääsee nimittäin ihanasti häätunnelmaa häiden aattona ja lukkoon voi kaiverruttaa hääpäivän. Ja vaikka Roomakin olisi ihana paikka lukolle, niin olisihan se ehkä jopa ihanampaa laittaa lukko jonnekin ihan lähelle niin, että aina aika-ajoin siitä ohi lenkkeillessä voi tarkistaa, että onhan lukko paikoillaan ja palata taas niihin ihaniin hetkiin. Sitä paitsi Roomaan voi lukon viedä sitten kunhan sinne asti päästään <3



4 kommenttia:

  1. Me saatiin kihlajaislahjaksi tuollainen rakkaudenlukko, muttei olla vielä päätetty, mihin se laitettaisiin. Meidän kotikylällä on muutamakin kiva silta, joita olen miettinyt potentiaalisiksi vaihtoehdoiksi, mutta toisaalta lukko olisi mukava kiinnittää myös ulkomailla jonnekin. Päätöksiä päätöksiä :) Ihana lahja joka tapauksessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, oli kyllä tosi ihana idea kihlajaislahjaksi :)

      Poista
  2. Joo nämä on ihania! :) Täällä Tampereella on yksi silta, joka on epävirallisen virallisesti omistettu lemmenlukoille. Ja kuulin tässä taannoin, että ainakin pari täkälaistä hotellia antaa hääparille lukon lahjaksi, jos varaavat ko. paikasta hääsviitin.

    Mutta toi lukon vieminen ja kiinnittäminen ulkomaille on jostain syystä aivan ihana idea! :D Täytyypä ehdottaa sulholle tuota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno idea hotellilta antaa hääparille lukko hääyön varaamisesta, en ollut kuullutkaan tästä ennen! Ja näimpä, kiinnityspaikkoja olisi niin monia ihania, minäkin juuri sulhaselle vinkkailin Roomasta :D

      Poista