perjantai 10. huhtikuuta 2015

Ilmaisnäytteitä ja somistusideointia

Hääsivuja selaillessani löysin monenlaisia häätarvikkeita myyvän Decora House -nimisen liikkeen sivut ja hetken vaihtoehtoja pohdittuani huomasin linkin, jonka takaa avautui mahdollisuus tilata muutamia tuotenäytteitä kotiin hypisteltäväksi (tilaa sinäkin itselleni näytteitä suoraan täältä)! Ja vain postimaksu (1,60e) täytyi maksaa itse. Minusta tällainen ilmaisnäytteiden tilaamismahdollisuus oli todella hyvä, sillä minua ainakin hieman jännittää, näyttävätkö värit yhtään samalta kuvissa ja sitten ihan oikeasti livenä, ja se saa miettimään, mistä uskaltaa tilata mitäkin ja mihin hintaan. Se on varmaan pakko hyväksyä, että kaikki ei mitenkään tule olemaan samanvärisiä, mutta mukavaa olisi, että erilaiset koristeet kuitenkin jotenkin sointuisivat yhteen, ainakin samassa tilassa olevat. Tässä tilaamani näytteet:


Tilasin siis servetin (purppura), aniliinin ja vanhan roosan väriset terälehdet sekä viisi eri timanttia, osa 1cm (kirkas, violetti ja vaaleanpunainen), osa 6,5 mm kokoisina (kirkas hopeataustalla ja fuksia) ja nämä pienemmät oli muuten ihan todella pieniä! Meidän häiden näkökulmasta servetti ja aniliinin värinen ruusunterälehti näyttivät kotonakin täydellisiltä ja pidin myös kirkkaista ja hopeataustaisista timanteista, tosin haluaisin ne 1com kokoisina. Violetti timantti oli kuitenkin ehkä vähän liian sininen ja tumma, mikä näyttää olevan muuallakin aika yleistä. Siksi saankin pähkäillä purppuran, aniliinin ja milloin minkäkin "violetin värinimen" välillä :D

Joka tapauksesessa tämä oli minusta hieno mahdollisuus ja nyt laitetaan vaihtoehdot mietintään! Heti näytteiden saapumisen jälkeen hain jälleen häävihkoni kaapista, selasin pöytäkoristeet -sivulle ja sen kera palasin jälleen pohtimaan meidän kattausideoita sekä sitä, mitä kaikkea sinne oikeastaan tarvimme ja voisiko jotakin ideaa vielä kehittää^^. Näiden ajatusten saattelemana kohti viikonloppua!

Tilatkaa siis muutkin ihmeessä teitä kiinnostavia näytteitä, ja toimitukseen ei tosiaan mennyt montaa päivää :)

2 kommenttia:

  1. Kätevää, hyvä tietää tällaisesta mahdollisuudesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näimpä, saa vähän varmistusta värien sopivuudesta ja koristeista muutenkin livenä :)

      Poista