keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Pyrynkin keskeltä mekkokauppaan

Tulin tänään toisen kaason luo Joensuuhun tavoitteena hengata yhdessä huominen vappu ja tietysti tämä ilta. Suunnitelmissa tälle päivälle oli yliopistolta tulon jälkeen pyörähtää keskustassa ruokaostoksilla, mikä ei hirveästi kyllä houkuttanut lumipyryn alkaessa. Niimpä meidän täytyi keksiä jotain motivoivaa - ja päädyttiin Kekäleen mekko-osastolle "ihan vaan katselemaan" minkä mallinen mekko voisi sopia kaasolleni :D No, sovituskoppiinhan sitä päädyttiin, minä ojentelin mekkoja ja kaaso veti toinen toisensa jälkeen mekon päälle. Ja kyllä kannatta tällainen extemporereissu, sillä heti pari mallia miellytti meidän molempien silmää muita enemmän. Ja sitäpaitsi, pyrykin unohtui koko sovittelun ajaksi! Nyt siis illalla luvassa tästä sovitusreissusta oppineena tietyntyylisten mekkojen selailua netistä ja ihana muutenkin sisällä lämpimässä palailla näihin mekkohetkiin. Oli ihana päästä yhdessä vähän hääfiilistelemään ja ennen kaikkea oli ihanaa sanoa myyjälle, että "tässä kaason mekkoa katsellaan" :) <3

Tässä meidän suosikkimekot, joista kummassakin oli ideaa, mutta ei ihan täydellistä löytynyt. Toisen mekon violetti väri oli jo aika lähellä väriä jota tavoitellaan, pidettiin molemmat todella paljon pitsistä ja jotenkin pitkät mekot vain vetivät meitä puoleensa. Annan kyllä kaasoilleni hyvin vapaat kädet mekkovalinnassa, mutta oli ihana päästä mukaan makutuomatiksi! 




Näissä mekoissa oli kyllä monia hyviä piirteitä, erityisesti tämä kaasoni piti näiden keveydestä ja mallit sopivat hänen vartalolleen todella hyvin! Mekkokaupassa oli mukavaa, extemporereissut on muutenkin aina parhaita, pitää ottaa pian taas uusiksi. Ja sitäpaisi, aina on hyvä syy sovitella mekkoja, jospa minäkin pääsisin mekkokaupoille pian ;)

2 kommenttia:

  1. Pakko kehua, että varsinkin tuo alempi puku sopii kantajelleen uskomattoman hyvin! :) Mekkoshoppailu on kivaa! Varsinkin, kun ulkona on karmea sää. Peukut tälle. :)

    VastaaPoista