lauantai 6. kesäkuuta 2015

Koreja ja silkkinauhaa

Tänään minusta tuntui siltä, että koska monet pöytäkoristeet on jo vähän niinkuin lyöty lukkoon, niin nyt on sitten hankittava niiden materiaalit, jotteivat ne lopu kaupasta :D Olisihan se vähän ikävää, jos saisi osan tehtyä ja sitten ei enää saisikaan jotain tiettyä paperia mistään käsiin. Tällä verukkeella lähdimme siis Mikon kanssa kohti Kuopion keskustaa tavoitteena ostaa muutamia juttuja varastoon. Niin ja toinen verukkeeni toimia juuri nyt taisi olla se, että sitten kun minulla on kaikki tarvikkeet varastossa, voin tehdä koristeita milloin haluan ilman stressiä^^ Ennen lähtöä päivitin myös meidän häiden budjettiamme, sekä tein siihen pieniä aikataulusuunnitelmia, ja muun muassa koristeisiin laitoin lisää käyttövaraa, sillä niihin menee yllättävästi rahaa, vaikka halvalla yritetäänkin niissä päästä.

Mutta siis, lähdimme ostamaan violettia silkkinauhaa 5m, jota käytetään siis vieraiden paikkakortteihin ja veimmekin lopun hyllyssä olevan nauhan. Liike oli Nappi ja Nauha, josta pidän todella paljon, erityisesti ystävällisen palvelun ja ihanan laajan valikoiman takia - käykää siis ihmeessä kaikki täällä päin pyörivät! Samalla mukaan tarttui kokeilupätkä hopeista nauhaa, josta ehkä kehittelen jotain. Lisäksi kävimme Askartelukulmassa, jota ilman en kyllä myöskään pärjäisi, nappaamassa 10 arkkia valkoista hohtavaa kartonkia mukaan. Siitä pitäisi tulla sekä paikkakortit että karkkibuffankin kyltit.

Tämän jälkeen suuntasimme Matkukseen ja Halpa Halliin tavoitteena kerryttää servettipidikkeiden nauhavarastoa, kolme 2m rullaa nimittäin vielä puuttuu. Sitä ei valitettavasti ollut hyllyssä, mutta sen sijaan näkökenttääni osui kahdenlaisia koreja, pienemmän maksoivat 2e, isommat 3e, enkä voinut jättää niitä hyllyyn! Tästä se shoppailu sitten lähti.


Ostin siis kaksi tällaista pientä pyöreää koria, halkaisija n. 22cm, joiden tarkoitus on toimi koreina ruusun terälehdille, joita jaetaan kirkon edessä heitettäväksi. Minusta ne olivat jotenkin niin somia, hinta edullinen ja jotenkin näin ne täynnä ruusun terälehtiä, joten en voinut lähteä kaupasta ilman niitä.


Lisäksi ostin kaksi isompaa koria, yhden reunan pituus n. 27cm, sillä näin nämä korit vessoissa täynnä kaikkea tarpeellista hiuslakasta purkkaan vieraiden päivän pelastamaan. :) Nyt meillä siis on korit ruusun terälehdille sekä korit vessoihin ja häitä odotellessa voin hyvin käyttää näitä omien hääaskartelujeni säilytykseen.

Shoppailuni ei kuitenkaan loppunut tähän, sillä kävellessämme pienen koruliikkeen ohi, näin siellä alennettuina todella kauniit korvakorut, jollaiset voisin nähdä ihan hyvin morsiamella häissäkin! Minusta näissä sopivasti säkenöivissä korvakoruissa oli jotain todella sievää ja vaikka kyse on todellakin halppiskoruista, niin miksei niitä voisi käyttää häissäkin, jos ne miellyttävät silmää? Ja vaikkein niitä häihin laittaisikaan, niille löytyy varmasti muuten käyttöä.


Ostosreissumme kruunasi vielä uuden kalenterin hankinta, jossa minulle oli ostoehtona se, että se ulottuu ensi vuoden elokuulle asti - ja sellainenhan löytyi! Minun pitikin heti saada vähän jo koristella meidän hääpäivää, ihan ensimmäisenä tästä uudesta kalenterista, joten nyt pääsen opiskelujen ohella  fiilistelemään aina tuota ihanaa hetkeä, johon on muuten tasan 1v 2kk tänään!! Pitänee pian siirtää kaikki muukin tärkeä tuohon uuteen kalenteriin, niin pääsen "eksymään" hääpäivän kohdalle^^ Luultavasti vuoden mittaa saan koristeltua koko viikon, sillä hääviikko on jotenkin kokonaisuutena spesiaali. Ps.Taidan tarvita kohta ihan kokonaisen kaapin häätavaroille nykyisen häähyllyn sijaan :D


6 kommenttia:

  1. Hihii, mäkin kävin ostamassa tänään uuden kalenterin ja heti piti myös söpöillä hääpäivän kohdalle :D

    VastaaPoista
  2. Awww kukapa voisi vastustaa hieman sydämien piirtely ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo kalenterimerkintä! Ja btw, tein itse ihan samalla tavalla. :D

    VastaaPoista