tiistai 16. kesäkuuta 2015

Pientä arjen hemmottelua

Tänään minulle kilahti postiluukusta pieni paketti ja olin todella innoissani, kun löysin sieltä Marrasmorsiamen synttäriarvonnasta voittamani pienen meikkisetin!! Ja siis minä en ikinä voita mistään mitään, en sitten mistään, joten oli ihan huisin hienoa voittaa tällä kertaa! Ja nyt kun paketti saapui, tuli siitä oikein hyvä mieli ja innoissani lähdin tutkimaan, mitä sieltä löytyy - ja tietysti kokeilemaankin!

 
Tällainen paketti paksusta kirjeesta tosiaa paljastui! Kokeilinkin  heti huulikiiltoa, joka tuoksui ja maistui ihanan makealle^^ Tämän jälkeen sipaisin vielä ripsiväriä ripsiini ja olin niin innoissani uusista tuotteista, että pitäisi varmaan kokeilla useamminkin jotain uusia merkkejä :D Minä kuulun tosiaan niiden joukkoon, jotka suosivat luottomeikkejä ja muutenkin meikkaan arkena aika pelkistetysti saman meikkivoiteen ja ripsarin turvin, ja joskus räväytän sipauksella huulipunaa tuomaan väriä arkeen :) Olikin siis ihanan virkistävää päästä kokeilemaan jotain ihan muita merkkejä ja huomata, että nekin toimivat! Nyt siis uudet tulokkaat löytyy meikkipussistani ja nämä ovat kätevästi matkakokoa, joten luultavasti mukana myös kesän reissuissa.

Päivän hemmotteluvinkki:
Uskaltakaa kokeilla uusia juttuja, ihan vaikka tällaisilla pienillä purnukoilla, sillä niistä voi saada ihanaa uutta piristystä värittämään omaa arkea ja tuomaan päivään pientä hemmottelun tuntua!


PS. Kävin juuri ostamassa kutsukorttitarvikkeita ja loppuviikosta vilautan teillekin palasia kokeiluistani! Näin etukäteen voin sanoa, että toisella kokeilulla oli jo aika tyytyväinen, mutta saa nähdä, endinkö vielä muuttaa mieltäni^^

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, sepäs saapui nopeasti! Kiva että tykkäsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näimpä, kiitos vain tästä arjen pienestä piristeestä :)

      Poista