torstai 11. kesäkuuta 2015

Polttaripoppoo

Minun polttareihin on aikaa varmaan aikalailla vielä vuosi, mutta innostuin tänään miettimään alustavaa listaa polttareihini kutsuttavista henkilöistä. Polttariajatuksiani voit lukea tarkemmin polttarihaasteesta, mutta lyhyesti sanottuna, minun polttareissa mennään perinteisen kaavan mukaan, eli oikeastaan liki kaikki tulee minulle yllätyksenä, vihjailla tietty aina saa :D Mutta siis kaasojen kanssa on sovittu, että minä annan heille hyvissä ajoin listan henkilöistä, kenet toivoisin polttareihini ja tämän jälkeen ohjat on heillä. Minusta tämä on toimiva tapa, sillä morsiamen juhlathan ne ovat, joten on mukavaa, että saan olla itse päättämässä, kenen kanssa haluan nämä kemut jakaa. Käytännön syistä myös polttariviikonloppu minun tulee varmaankin tietää etukäteen, kesä 2016 on nimittäin täynnä juhlia, mutta siinä minun tietoni sitten ovatkin, hui^^

Polttareiden osallistujista on useampaa erilaista käytäntöä. Osa pitää ihan pienen porukan polttarit, osa kutsuu kaikki häihin tulevat naispuoliset kaverit, osa kutsuu sukulaisiakin mukaan ja osa jopa miespuolisia kavereita. Lähdinkin pohtimaan, miten muodostaa polttariporukka, johon kaikki olisivat tyytyväisiä ja päädyin lopputulokseen, että luultavasti ehdotan kahtia polttareita - toiset kavereille, toiset perheille. Voisikohan onnistua? Jakautuminen kahtiin polttareihin menisi kutakuinkin näin:

1. Kaveripolttarit
Eli siis kaasot vastaisivat perinteisesti kaveripolttareista, joihin kutsuisin käytännössä kaikki naispuoliset kaverivieraat, n. 10, kaikki täysi-ikäisiä ja hyviä ystäviäni. Kaikki eivät valmiiksi tunne toisiaan, mutta minusta olisi ihanaa, että saisin viettää polttareita isossa porukassa kaikkien ystävien kanssa yhtä aikaa :) Vähän vielä pohdin, kutsunko heidän lisäksi vielä muita, jotka eivät tule häihin. Onko se vähän hassua vai pitäisikö pitäytyä vain häihin kutsutuissa? 


2. Perhepolttarit
Toiset polttarit olisivat sitten ns. perhepolttarit, sillä sulhasen toinen sisar on alaikäinen ja näin voisi olla ehkä hieman haastavaa ottaa siskoja mukaan kaveripolttareihin. Ajattelin kuitenkin, että sisarukset ja äidit saattaisivat haluta pitää minulle ihan omat polttarit, jonkin yllärijutun, ja tietysti vähän erilaisella ohjelmalla, mutta sehän olisi vain mukavaa tehdä tälläkin porukalla häiden puittessa jotain erityisen hauskaa ja yllätystentäyteistä, eikö? Ja samalla kaikki halukkaat pääsisivät mukaan polttarihumuun ja näin kukaan ei jäisi ulkopuoliseksi.


Onko teillä muilla tulossa useita polttareita? Minä haluaisin yhdistää tosiaan kaverit yhteen ja mennä ihan täysin naisenergialla, mutta perheen kanssa pidettäisiin sitten toiset vähän erihenkiset kemut, jos perheeltä kiinnostusta löytyy. Näin kaveripolttareissa ei tarvitsisi miettiä ikärajoja ja voisi mennä ystäväenergian voimin, mutta kenenkään ei tarvitsisi iän puolesta jäädä polttareista pois, sillä sekin on minusta vähän ikävää ja muutenkin haluaisin jakaa polttarit ihan kaikkien kanssa ikään katsomatta. Ja kutsuisin ehkä täysi-ikäisetkin siskoni näihin perhepolttareihin, jotta sekin olisi sitten tarpeeksi iso juttu (siskot ja äidit ja miksei vaikka Mikon mummotkin), mutta kysäisen vielä heidän näkemyksiä ja toiveita.

Minulla on siis ehkä kaksi polttaripoppoota, mikäs se ihanampaa! Sitten voin tuplasti yllättyä, pitää hauskaa monien ihmisten kanssa ja jakaa myös hääintoilua useaan otteeseen kaikkien tärkeiden ihmisten kanssa:) Jännityksellä jään odottamaan, mitä nämä illat, päivät tai viikonloput tulee sisältämään ja onko vihjailujani kuunneltu ollenkaan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti